13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

“Op de motor beleef je altijd wat”

Ga je met de motor op vakantie dan beleef je altijd iets, of het nou goed of slecht is.

Dat ervaarden Hans en Yvonne Barnar ook toen ze op hun Moto Guzzi naar Frankrijk gingen: “We stonden in de file in Lyon langs de Rhône. Een Duitser in de auto naast ons zat te gebaren van ‘er ligt allemaal water onder je motor’. Nou dat kan helemaal niet want dat zit er niet.” Het bleek de vloeistof uit de koppeling van de halfautomaat van de V1000 Convert, die er door de hitte uitgekookt was. Met wat manoeuvreren krijgt het echtpaar de motor uit de file en op het trottoir. Een zaak waar nieuwe vloeistof verkocht werd, was gelukkig snel gevonden!

Welke route je ook kiest: www.knmvverzekeringen.nl

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen