“Op de motor beleef je altijd wat”

Ga je met de motor op vakantie dan beleef je altijd iets, of het nou goed of slecht is.

Dat ervaarden Hans en Yvonne Barnar ook toen ze op hun Moto Guzzi naar Frankrijk gingen: “We stonden in de file in Lyon langs de Rhône. Een Duitser in de auto naast ons zat te gebaren van ‘er ligt allemaal water onder je motor’. Nou dat kan helemaal niet want dat zit er niet.” Het bleek de vloeistof uit de koppeling van de halfautomaat van de V1000 Convert, die er door de hitte uitgekookt was. Met wat manoeuvreren krijgt het echtpaar de motor uit de file en op het trottoir. Een zaak waar nieuwe vloeistof verkocht werd, was gelukkig snel gevonden!

Welke route je ook kiest: www.knmvverzekeringen.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?