zaterdag 10 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Multitest: Harley-Davidson Pan America, BMW 1250GS, Honda AT en KTM Super Adventure R

Het klinkt als een flauwe mop. Er was eens een Amerikaan, een Oostenrijker, een Duitser en een Japanner. Ergens moet er nog een Nederlander in deze grap passen. Tot we daarin slagen, lijkt een vergelijkingstest met vier vooraanstaande adventures een goed idee. Zeker nu Harley-Davidson ook een uitdager van formaat heeft. Kijk, adventure motoren zijn bijzonder populair. The new kid on the adventure block is de Harley-Davidson Pan America 1250. Maar hoe verhoudt de verrassende Amerika...

Doorgaan met lezen?

Om verder te lezen heb je een abonnement nodig. Heb je die al? Dan kun je bovenaan de website inloggen.

Wil je graag toegang? Kies dan één van onze abonnementen, dat kan al vanaf €2,50 per maand.

MotorNL Digitaal vanaf €2,50 per maand

Alle artikelen uit MOTO73 en Promotor lees je iedere dag vers online via onze Premium artikelen en bladerbare PDF magazines.

Of maak een keuze uit één van onze magazine abonnementen inclusief Digitaal Premium vanaf €4,-

Thierry Sarasyn
Thierry Sarasyn is al jarenlang actief in de motorbranche als journalist in België. Hij is vooral bekend als oprichter van de online site motornieuws.be en hoofdredacteur van Motor Magazine België.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen