13 C
Nederland
dinsdag 9 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Op slag verliefd op ‘Bonnie’

 “Het gevoel dat ik had toen ik haar voor het eerst zag werd alleen nog maar sterker toen ik er voor het eerst op wegreed.”

“Ik weet nog heel goed dat ik haar voor het eerst zag, dat ze me stond toe te lachen met die mooie kleuren en prachtige Engelse vormgeving.” Het was liefde op het eerste gezicht voor Eveline toen ze de Triumph Bonneville zag staan op de beurs in Utrecht. Dat ze haar ‘Bonnie’ wilde kopen stond vast maar het prijskaartje was flink. In het jaar daarop deed ze alles om een extra centje bij te verdienen. Van het verzorgen van tuinen tot oppassen op andermans kinderen: Bonnie moest er komen. Het jaar erop stond Bonnie alleen niet op de beurs. Zo kwam het dat Eveline een zoektocht door het hele land begon. Een vriendin vond Bonnie op een verkoopsite.

Welke route je ook kiest: https://www.knmvverzekeringen.nl/

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen