Op slag verliefd op ‘Bonnie’

 “Het gevoel dat ik had toen ik haar voor het eerst zag werd alleen nog maar sterker toen ik er voor het eerst op wegreed.”

“Ik weet nog heel goed dat ik haar voor het eerst zag, dat ze me stond toe te lachen met die mooie kleuren en prachtige Engelse vormgeving.” Het was liefde op het eerste gezicht voor Eveline toen ze de Triumph Bonneville zag staan op de beurs in Utrecht. Dat ze haar ‘Bonnie’ wilde kopen stond vast maar het prijskaartje was flink. In het jaar daarop deed ze alles om een extra centje bij te verdienen. Van het verzorgen van tuinen tot oppassen op andermans kinderen: Bonnie moest er komen. Het jaar erop stond Bonnie alleen niet op de beurs. Zo kwam het dat Eveline een zoektocht door het hele land begon. Een vriendin vond Bonnie op een verkoopsite.

Welke route je ook kiest: https://www.knmvverzekeringen.nl/

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Misschien vind je dit ook interessant?