vrijdag 19 juli 2024

Op slag verliefd op ‘Bonnie’

 “Het gevoel dat ik had toen ik haar voor het eerst zag werd alleen nog maar sterker toen ik er voor het eerst op wegreed.”

“Ik weet nog heel goed dat ik haar voor het eerst zag, dat ze me stond toe te lachen met die mooie kleuren en prachtige Engelse vormgeving.” Het was liefde op het eerste gezicht voor Eveline toen ze de Triumph Bonneville zag staan op de beurs in Utrecht. Dat ze haar ‘Bonnie’ wilde kopen stond vast maar het prijskaartje was flink. In het jaar daarop deed ze alles om een extra centje bij te verdienen. Van het verzorgen van tuinen tot oppassen op andermans kinderen: Bonnie moest er komen. Het jaar erop stond Bonnie alleen niet op de beurs. Zo kwam het dat Eveline een zoektocht door het hele land begon. Een vriendin vond Bonnie op een verkoopsite.

Welke route je ook kiest: https://www.knmvverzekeringen.nl/

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen