Op zoek naar dames die trialsport willen uitproberen!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@motor.nl.

Ben jij of ken jij een dame die altijd al eens heeft willen proeven van de trialsport? Dan is dit je kans! Nonstop Motoren organiseert volgende week zondag 10 december vanaf 10:00 een trial-opstap-dag voor LADIES.

De opstapdag is bedoeld voor dames die een keer op een trialmotor willen stappen, of gewoon een dagje fun willen hebben. Het Experience Island is het perfecte oefenterrein om de eerste meters op een trialmotor te rijden. Motoren zullen beschikbaar worden gesteld door ons, het enige wat jij nog moet doen is je vriendinnen meenemen!

Voor info en aanmelding stuur een pb, of een mailtje naar info@nonstopmotoren.com.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?