maandag 5 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Op zoek naar dames die trialsport willen uitproberen!

Dit is een persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Ben jij of ken jij een dame die altijd al eens heeft willen proeven van de trialsport? Dan is dit je kans! Nonstop Motoren organiseert volgende week zondag 10 december vanaf 10:00 een trial-opstap-dag voor LADIES.

De opstapdag is bedoeld voor dames die een keer op een trialmotor willen stappen, of gewoon een dagje fun willen hebben. Het Experience Island is het perfecte oefenterrein om de eerste meters op een trialmotor te rijden. Motoren zullen beschikbaar worden gesteld door ons, het enige wat jij nog moet doen is je vriendinnen meenemen!

Voor info en aanmelding stuur een pb, of een mailtje naar info@nonstopmotoren.com.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen