Opbouw Zwarte Cross begonnen

Het begint te rommelen in De Schans, positief gezien dan want de opbouw van ’s lands grootste eendaagse festival is weer begonnen. Tussen nu en twee weken krijgt alles weer vorm. Het parcours, de podia, de eetstalletjes, relaxplekken, noem maar op. Dé Zwarte Cross komt er weer aan. Yes!

Inmiddels is ook de definitieve line-up van artiesten bekend en staat op de website www.zwartecross.nl. Op deze site kun je ook het bekende blokkenschema vinden. Nu is het enkel nog wachten tot het eerste startschot, een tergende twee weken na nu…

Foto: ANP
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.