donderdag 1 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opbouw Zwarte Cross begonnen

Het begint te rommelen in De Schans, positief gezien dan want de opbouw van ’s lands grootste eendaagse festival is weer begonnen. Tussen nu en twee weken krijgt alles weer vorm. Het parcours, de podia, de eetstalletjes, relaxplekken, noem maar op. Dé Zwarte Cross komt er weer aan. Yes!

Inmiddels is ook de definitieve line-up van artiesten bekend en staat op de website www.zwartecross.nl. Op deze site kun je ook het bekende blokkenschema vinden. Nu is het enkel nog wachten tot het eerste startschot, een tergende twee weken na nu…

Foto: ANP
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen