´Elektrische vrouw´ op Laguna Seca

In het bijprogramma van de MotoGP op Laguna Seca zal Shelina Moreda de honneurs waarnemen in de Elektrische GP voor het team van Alessandro Brannetti. Niet alleen is zij de enige vrouw, tegelijkertijd is het team de enige Europese deelnemer. Speciaal voor de gelegenheid zal de motor, de eCRP 1.4, gehuld worden in een toepasselijk ‘stars and stripes’ jasje.

Moreda: “Toen ik in 2010 gevraagd werd als vaste rijder heb ik nooit kunnen bedenken samen met collega’s uit de MotoGP de paddock te delen. Dat voelt heel bijzonder. Maar zodra het licht uitgaat is het nog steeds ieder voor zich. Of je nu een benzinemotor rijdt of een elektrische, je racet om te winnen.”
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.