maandag 11 december 2023

´Elektrische vrouw´ op Laguna Seca

In het bijprogramma van de MotoGP op Laguna Seca zal Shelina Moreda de honneurs waarnemen in de Elektrische GP voor het team van Alessandro Brannetti. Niet alleen is zij de enige vrouw, tegelijkertijd is het team de enige Europese deelnemer. Speciaal voor de gelegenheid zal de motor, de eCRP 1.4, gehuld worden in een toepasselijk ‘stars and stripes’ jasje.

Moreda: “Toen ik in 2010 gevraagd werd als vaste rijder heb ik nooit kunnen bedenken samen met collega’s uit de MotoGP de paddock te delen. Dat voelt heel bijzonder. Maar zodra het licht uitgaat is het nog steeds ieder voor zich. Of je nu een benzinemotor rijdt of een elektrische, je racet om te winnen.”
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen