Open dag EagleRider

Op 27 augustus houdt EagleRider open dag. Het pand op de Vergertweg 255 in Enschede is die dag het podium voor fraaie presentaties, dikke Harley-Davidsons, lekkernijen met een Amerikaans tintje en nog veel meer moois.

Je bent welkom van 10:00 tot 18:00 uur. Om 11:00, 13:00 en 15:00 uur worden diverse presentaties gegeven. Hoe en wat? Dat wordt pas op de open dag zelf bekend gemaakt. Dus stap 27 augustus op de motor naar EagleRider in de pittoreske wijk van Enschede om dat te ontdekken!

In MOTO73 nummer 17, die op 18 augustus verschijnt, staat een uitgebreide reisreportage die wij met EagleRider door Nederland maakten. Daarvan presenteren wij op motor.nl dan tevens een videofilm.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.