Film > Motorromance op één wiel

Die Christian Pfeiffer. Op bovenstaande foto geeft hij op zeer bijzondere wijze zijn vrouw Renate een kus. Niets mis mee en het was bovendien één van de leukste kerstkaarten die we op de redactie kregen. Maar op onderstaande video is het overduidelijk niet Renate die ditmaal bedolven wordt onder de charmes van Der Christian. Die heeft dus iets uit te leggen bij thuiskomst.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.