13 C
Nederland
vrijdag 12 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Open dag RuMa Racing voor KWF Kankerbestrijding

Wij van RuMa RacingTeam hebben in 2015 besloten om n.a.v. prive omstandigheden in het gezin van Mathieu een raceteam op te zetten. We gaan meedoen aan de 3 uurs race in Oss op 1e Pinksterdag. De reden om mee te gaan doen was omdat er bij de vrouw van Mathieu, tijdens de 6e maand van haar zwangerschap Hodgkin is gediagnostiseerd. Dit was een enorme shock voor iedereen.

Dit heeft er voor gezorgd dat we ons als doel hebben gesteld om te gaan racen voor het KWF Nederland.

Op zaterdag 19 maart aanstaande zullen wij van RuMaRacing in samenwerking met het Baberacing team en GHIA een teampresentatie houden. Er is onder andere te zien:

 – De racemotoren van beide teams.

 – De teamleden van beide teams.

 – De nieuwe Kawasaki H2, deze wordt op diverse keren gestart om eens te genieten van het geluid wat uit deze geweldenaar komt.

 

Verder:

Films, info en verhalen van oa:

 – MotoGP

 – British Superbikes

 – World Superbikes

 – En zeker ook the isle of man races!

 

Kortom een goed gevulde middag.
Van 10:00 uur tot 16:00 genieten van alles op motorsportgebied!

Locatie:

De Lange Motoren
Landweerstraat Zuid 136
5349 AK Oss

Wie meldt zich aan? Toegang is gratis, koffie staat klaar!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen