Open dag RuMa Racing voor KWF Kankerbestrijding

Wij van RuMa RacingTeam hebben in 2015 besloten om n.a.v. prive omstandigheden in het gezin van Mathieu een raceteam op te zetten. We gaan meedoen aan de 3 uurs race in Oss op 1e Pinksterdag. De reden om mee te gaan doen was omdat er bij de vrouw van Mathieu, tijdens de 6e maand van haar zwangerschap Hodgkin is gediagnostiseerd. Dit was een enorme shock voor iedereen.

Dit heeft er voor gezorgd dat we ons als doel hebben gesteld om te gaan racen voor het KWF Nederland.

Op zaterdag 19 maart aanstaande zullen wij van RuMaRacing in samenwerking met het Baberacing team en GHIA een teampresentatie houden. Er is onder andere te zien:

 – De racemotoren van beide teams.

 – De teamleden van beide teams.

 – De nieuwe Kawasaki H2, deze wordt op diverse keren gestart om eens te genieten van het geluid wat uit deze geweldenaar komt.

 

Verder:

Films, info en verhalen van oa:

 – MotoGP

 – British Superbikes

 – World Superbikes

 – En zeker ook the isle of man races!

 

Kortom een goed gevulde middag.
Van 10:00 uur tot 16:00 genieten van alles op motorsportgebied!

Locatie:

De Lange Motoren
Landweerstraat Zuid 136
5349 AK Oss

Wie meldt zich aan? Toegang is gratis, koffie staat klaar!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?