vrijdag 19 april 2024

Open huis bij Harley-Davidson

Al is het weer nogal wisselvallig, beter motorrijdweer zit er aan te komen. Om dat te vieren, organiseert Harley-Davidson de Open House-dagen. Want hoe begin je het seizoen nu beter dan met een paar nieuwe accesoires of kleding.

Misschien ben je wel toe aan een geheel nieuwe motorfiets. Met een testrit op één van de tourmodellen haal je je hart op! Bijkomend voordeel: als je een proefrit maakt, ding je automatisch mee naar een mooie prijs. Tijdens een rondleiding in het Harley-Davidson museum in Milwaukee, mag je een van de tourmodellen uitkiezen en mee naar huis nemen. Daarnaast ga je nog even een weekendje naar New York met 2.000 euro zakgeld! Reden genoeg om in ieder geval even te gaan kijken bij je dichtsbijzijnde dealer.

Beeld: Harley-Davidson

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen