Open huis bij Harley-Davidson

Al is het weer nogal wisselvallig, beter motorrijdweer zit er aan te komen. Om dat te vieren, organiseert Harley-Davidson de Open House-dagen. Want hoe begin je het seizoen nu beter dan met een paar nieuwe accesoires of kleding.

Misschien ben je wel toe aan een geheel nieuwe motorfiets. Met een testrit op één van de tourmodellen haal je je hart op! Bijkomend voordeel: als je een proefrit maakt, ding je automatisch mee naar een mooie prijs. Tijdens een rondleiding in het Harley-Davidson museum in Milwaukee, mag je een van de tourmodellen uitkiezen en mee naar huis nemen. Daarnaast ga je nog even een weekendje naar New York met 2.000 euro zakgeld! Reden genoeg om in ieder geval even te gaan kijken bij je dichtsbijzijnde dealer.

Beeld: Harley-Davidson

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.