Opening nieuwe showroom Ter Braake

Na een aantal jaren vanuit een tijdelijke showroom te hebben gewerkt, huisvest het Nijeveense motorbedrijf zich weer op de vertrouwde plek naast de werkplaats. Met een forse collectie nieuwe en gebruikte motoren, kleding, accessoires en de vele andere zaken die aan het motorrijden verbonden zijn is er voor elk wat wils te vinden.

Niet alleen aan de showroom is hard gewerkt, ook de kledingshop is ruimer en beter gesorteerd. Een bredere collectie, met een aantal nieuwe onderscheidende kleding- en accessoiremerken.

Zet 14 en 15 juli dus alvast vast in je agenda! Het pand is klaar, Wim en zijn team staan er klaar voor en zullen je verrassen met diverse acties, aanbiedingen en entertainment. Voor iedere bezoeker heeft Wim een leuke attentie klaarliggen en met een persoonlijke code (te verkrijgen in de winkel) maak je kans op een nieuwe iPad of een maand lang op een nieuw model Kawasaki rijden!

Niet in de gelegenheid om een bezoek te brengen op de openingsdagen? Wim laat je evengoed graag gebruik maken van de lopende acties. Meld je on-line aan met jouw code op www.terbraake.nl/opening. De zaak legt je attentie dan drie maanden voor je apart.

RTL4 zal op één van de dagen opnames komen maken voor het programma LifestyleXperience.

De officiële openingsdagen zijn:

– Zaterdag 14 juli van 10:00 – 17:00 uur.
– Zondag   15 juli van 10:00 – 16:00 uur.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.