zondag 2 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opnieuw nieuwe Moto Guzzi: V7 III Limited

2018-moto0guzzi-v7-iii-limited

Begin dit jaar introduceerde Moto Guzzi drie frisse V7 III‘s: de Carbon, Milano en Rough. Daar komt opnieuw een leuke fiets bij: de Limited. Dat brengt het totaal op zeven V7’s. Dat kan geen toeval zijn.

Uit welke Moto Guzzi V7’s kun je kiezen? Nou, de Stone, Special, Rough, Milano, Carbon en Racer. En nu dus ook de Limited. Maar waarin onderscheidt de laatste Moto Guzzi zich dan van de andere zes? Met onder andere carbon spatborden, verchroomde brandstoftank, zwarte tankriem en een zilver gepolijst Moto Guzzi embleem.

Zoals de naam al doet vermoeden is de totale productie van de Moto Guzzi V7 III Limited beperkt tot slechts 300 genummerde exemparen. Vanaf juni staat hij bij de officiële Guzzi-dealers, waar je ‘m nu al kunt bestellen voor € 11.645,-.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen