Opnieuw nieuwe Moto Guzzi: V7 III Limited

2018-moto0guzzi-v7-iii-limited

Begin dit jaar introduceerde Moto Guzzi drie frisse V7 III‘s: de Carbon, Milano en Rough. Daar komt opnieuw een leuke fiets bij: de Limited. Dat brengt het totaal op zeven V7’s. Dat kan geen toeval zijn.

Uit welke Moto Guzzi V7’s kun je kiezen? Nou, de Stone, Special, Rough, Milano, Carbon en Racer. En nu dus ook de Limited. Maar waarin onderscheidt de laatste Moto Guzzi zich dan van de andere zes? Met onder andere carbon spatborden, verchroomde brandstoftank, zwarte tankriem en een zilver gepolijst Moto Guzzi embleem.

Zoals de naam al doet vermoeden is de totale productie van de Moto Guzzi V7 III Limited beperkt tot slechts 300 genummerde exemparen. Vanaf juni staat hij bij de officiële Guzzi-dealers, waar je ‘m nu al kunt bestellen voor € 11.645,-.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?