13 C
Nederland
zaterdag 24 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

MOTORREIS DUITSLAND: VRIJHEID IN HET THÜRINGERWOUD | 9 – 12 MEI

motorreis-thuringen-10-1

Het Thüringerwoud ademt vrijheid. En dat is opmerkelijk voor een gebied dat vroeger onder de DDR viel. Prikkeldraad, verbodsborden en muren zijn nauwelijks te vinden in dit middelgebergte van 120 bij 35 km.

Het Thüringerwoud ligt tegen de Tsjechische grens, in het oosten van Duitsland. Het is een fijn middelgebergte, met hier en daar zelfs wat wintersportdorpjes. Over al die bergjes en door bossen en weilanden lopen uitstekende wegen die ook nog eens rustig zijn en veel bochten bevatten. Voor de liefhebber liggen er ook nog eens heel wat onverharde bosweggetjes tewa. Zonder slagbomen.

De Promotor reis vertrekt op 9 mei. De gps-routes starten vanuit een hotel. De deelnameprijs is v.s. €289,- p.p. De verzorging is halfpension (ontbijt en diner)

Reserveren doe je op Promotor Reizen

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen