MOTORREIS DUITSLAND: VRIJHEID IN HET THÜRINGERWOUD | 9 – 12 MEI

motorreis-thuringen-10-1

Het Thüringerwoud ademt vrijheid. En dat is opmerkelijk voor een gebied dat vroeger onder de DDR viel. Prikkeldraad, verbodsborden en muren zijn nauwelijks te vinden in dit middelgebergte van 120 bij 35 km.

Het Thüringerwoud ligt tegen de Tsjechische grens, in het oosten van Duitsland. Het is een fijn middelgebergte, met hier en daar zelfs wat wintersportdorpjes. Over al die bergjes en door bossen en weilanden lopen uitstekende wegen die ook nog eens rustig zijn en veel bochten bevatten. Voor de liefhebber liggen er ook nog eens heel wat onverharde bosweggetjes tewa. Zonder slagbomen.

De Promotor reis vertrekt op 9 mei. De gps-routes starten vanuit een hotel. De deelnameprijs is v.s. €289,- p.p. De verzorging is halfpension (ontbijt en diner)

Reserveren doe je op Promotor Reizen

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.