13 C
Nederland
maandag 26 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

UPDATE: figuranten gezocht voor MotorkledingStore-items bij RTL7

De inschrijving is gesloten. Iedereen bedankt voor het reageren!

Ook dit jaar gaan wij in samenwerking met MotorkledingStore weer een aantal leuke items opnemen over motorkleding. Wil jij je voor de camera laten adviseren door een echte expert op het gebied van motorkleding? En heb je misschien zelf vragen? Dan zoeken we jou! Voor zes items, met verschillende onderwerpen, zoeken we zes motorrijders die zich willen laten adviseren. Via onderstaand formulier kun je aangeven voor welke items en datum/locatie je jezelf wilt opgeven.

De opnames vinden plaats op 4, 5, 6 en 11 april. Op 4 april in Capelle aan den IJssel, 5 april in Eindhoven, 6 april in Breda en op 11 april in Vianen. De aanvangstijd op deze dagen zal zijn 10:00 uur en de opnames duren tot ongeveer 14:00 uur. Lijkt het jou leuk om mee te doen? Geef je dan nu op!

Een extra motivatie om jezelf in te schrijven: als jij wordt geselecteerd dan ontvang je een mooie vergoeding in de vorm van shoptegoed!

Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor MotorNL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen