woensdag 5 oktober 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Energica ook op Mega MotorTreffen 10 april in Autotron

Op 10 april organiseren wij het Mega MotorTreffen in Autotron Den Bosch. Motorrijders die bekend zijn met het Mega MotorTreffen kennen de inhoud van het evenement: proefrijden op de nieuwste modellen.

Energica is opnieuw van de partij en biedt op 10 april de meer dan welkome mogelijk – hoge benzineprijzen – om eens kennis te maken met een elektrische motorfiets. Weet wel dat Energica niet doorsnee is. De Ego, Ribelle en EsseEsse9 zijn raspaardjes met een hoog prestatieniveau. Motorfietsen die stuk voor stuk een unieke rijbeleving leveren.

Welke modellen Energica meeneemt naar het Mega MotoTreffen, is nog niet exact bekend.

Het gezelligste motorfeest van Nederland is terug!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen