OPROEP: Hoe beleefde jij de Dutch TT 2020?

Wij zijn heel benieuwd hoe jullie de Dutch TT van 2020 hebben beleefd en dan met name de racedag, zondag 28 juni. We zijn er ons natuurlijk van bewust dat het een ietwat bijzondere vraag is, maar juist omdat het zo bijzonder is, willen we er in juni 2021 nog een keer bij stilstaan.

Inmiddels hebben wij – spontaan – al prachtige verhalen en prachtige foto’s gekregen van lezers die net deden of de TT wel doorging en met dezelfde groep als normaal heel vroeg naar Assen reden. Uiteraard zijn dit soort verhalen van harte welkom net als alle andere verhalen. Zo lang ze maar over de Dutch TT 2020 gaan. Heb je er foto’s bij, maak je ons helemaal blij.

Je kunt je verhaal – en eventuele foto’s – sturen naar marien@motor.nl

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?