UPDATE: Kom op 8 september Ducati’s testen én ga mee naar Joseph Klibansky

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Ze zeggen dat Ducati’s eigenlijk kunst zijn op twee wielen. Ducati’s doen wat met je. Er zijn maar weinig motorrijders die ze niet mooi vinden. De gulden snede, een wiskundige maatvoering die veelvuldig door Da Vinci en Michelangelo werden gebruikt, klopt. Daardoor weet het design telkens weer een gevoelige snaar te raken. Net zoals een beeldhouwwerk of schilderij je recht tussen de ogen kan raken.

Woensdag 8 september Ducati’s testen

Voor de kunstliefhebbers onder de motorrijders hebben we iets speciaals in gedachten. Behalve twee Multistrada V4’s, twee Streetfighter V4’s en twee Monster Plus’ gaan we op 8 september ook naar het atelier van Joseph Klibansky in Naarden. Hij is een modernist die onder andere beelden maakt, maar ook grote schilderijen. In een van zijn werken – Beyond the Clouds, gebruikt hij De Mens van Vitruvius van Da Vinci. Klibansky is bovendien een groot liefhebber van Ducati. En daarmee is de cirkel rond.

Schrijf je onderaan deze pagina in voor deze unieke dag!

Wanneer: woensdag 8 september, tussen 10:00 en 17:00 uur (precieze tijd volgt.)
Waar: Garage29, Hilversum.
Meenemen: motorpak + goed humeur!

Wie wil Ducati’s testen én heeft oog voor kunst?

Heb jij wat met kunst? Of misschien ben je wel fan van Joseph Klibansky. Dan ben je de motortester die wij in gedachten hebben. Vul snel onderstaand formulier in. Natuurlijk leg je in max. vijf regels uit waarom we jou moeten kiezen. Maandag a.s. selecteren we zes testrijders. Ontvang je die dag geen mail, is de keuze niet op jou gevallen.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?