2022 Kawasaki Vulcan S vanaf oktober bij de dealer

De 2022 Kawasaki Vulcan S staat vanaf oktober bij de Kawasaki dealer in de volgende nieuwe kleuren:

  • Metallic Flat Spark Black
  • Candy Crimson Red
  • Metallic Matte Graphene Steel Gray/Metallic Matte Graphite Gray

De Kawasaki Vulcan S is uitgerust met een 649cc-parallel-twin motorblok die is getuned met het oog op meer koppel in lage en middelhoge toeren. Door zijn lage gewicht en slanke buizenframe beschikt deze Urban Cruiser over een gemakkelijke handling.

2022 Kawasaki Ninja 1000SX vanaf december in de showroom

De lage zithoogte en verstelbare rem- en koppelingshendel dragen bij aan het toegankelijke karakter. Om dit nog verder te vergroten zijn er de unieke Kawasaki ERGO-FIT-accessoires. Dit systeem stelt iedere rijder in staat om zijn of haar ideale rijpositie te vinden. Door middel van ‘Reduced Reach’- of ‘Extended Reach’-zadels en sturen is het mogelijk om de perfecte ergonomie te creëren.

Prijzen van de Kawasaki Vulcan S worden later dit jaar bekend gemaakt.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?