vrijdag 29 maart 2024

UPDATE: Kom op 8 september Ducati’s testen én ga mee naar Joseph Klibansky

UPDATE: INSCHRIJVING GESLOTEN!

Ze zeggen dat Ducati’s eigenlijk kunst zijn op twee wielen. Ducati’s doen wat met je. Er zijn maar weinig motorrijders die ze niet mooi vinden. De gulden snede, een wiskundige maatvoering die veelvuldig door Da Vinci en Michelangelo werden gebruikt, klopt. Daardoor weet het design telkens weer een gevoelige snaar te raken. Net zoals een beeldhouwwerk of schilderij je recht tussen de ogen kan raken.

Woensdag 8 september Ducati’s testen

Voor de kunstliefhebbers onder de motorrijders hebben we iets speciaals in gedachten. Behalve twee Multistrada V4’s, twee Streetfighter V4’s en twee Monster Plus’ gaan we op 8 september ook naar het atelier van Joseph Klibansky in Naarden. Hij is een modernist die onder andere beelden maakt, maar ook grote schilderijen. In een van zijn werken – Beyond the Clouds, gebruikt hij De Mens van Vitruvius van Da Vinci. Klibansky is bovendien een groot liefhebber van Ducati. En daarmee is de cirkel rond.

Schrijf je onderaan deze pagina in voor deze unieke dag!

Wanneer: woensdag 8 september, tussen 10:00 en 17:00 uur (precieze tijd volgt.)
Waar: Garage29, Hilversum.
Meenemen: motorpak + goed humeur!

Wie wil Ducati’s testen én heeft oog voor kunst?

Heb jij wat met kunst? Of misschien ben je wel fan van Joseph Klibansky. Dan ben je de motortester die wij in gedachten hebben. Vul snel onderstaand formulier in. Natuurlijk leg je in max. vijf regels uit waarom we jou moeten kiezen. Maandag a.s. selecteren we zes testrijders. Ontvang je die dag geen mail, is de keuze niet op jou gevallen.

Geen velden gevonden.
Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen