Oproep: echte doorrijders gezocht!

Voor de rubriek Marathonmotor in MOTO73 zijn wij op korte termijn op zoek naar motorrijders die zich niet laten afremmen door een beetje pekel of een paar graden vorst. Ook in coronatijd, want we kunnen volledig aan de normen van het RIVM voldoen. Je hoeft dus niet wachten tot deze vervelende tijd achter ons ligt en om misverstanden te voorkomen zijn natuurlijk ook niet door-rijders in de winter welkom.

Ken jij of ben jij zo’n motorrijder die voor niets of niemand stopt met een motor die echt gemaakt is om flinke getallen op de teller te rijden? We maken trouwens ook met plezier ruimte op de bank voor motoren die totaal niet gemaakt zijn voor hoge kilometerstanden, maar ze desondanks wel hebben. Haast nog liever zelfs!

Marathonmotor: BMW R 1200 GS Adventure

Hoe hoog die kilometerstand dan moet zijn? Dat verschilt natuurlijk per type motor. Een tourmodel maakt makkelijker kilometers dan bijvoorbeeld een naked- of sportfiets.. Als vuistregel gebruiken wij aan ongeveer 100.000 kilometer. Een vereiste is dat jij wel die kilometers zelf gemaakt moet hebben, want een motor met een astronomisch hoge kilometerstand kopen, dat kan elke Marktplaats-speurder. De echte afstandrijders zijn een volk apart, en dat volk zoeken we!

Kortom; waar zijn die Marathonmotoren?! Voel jij je geroepen, voel je jij aangesproken? Aarzel niet en mail ons op marathonmotor@mpsadventure.nl.

Voor meer informatie over de rubriek verwijzen we je trouwens graag door naar Peter van der Sanden via info@mpsadventure.nl, de man achter de rubriek Marathonmotor, en onze technische partner van het geheel, Van Sleeuwen Motoren in Volkel.

Peter van der Sanden (links).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?