Heb jij een motor met flink wat kilometers op de teller?

Heb jij een motor met flink wat kilometers op de teller en heb je het merendeel zelf gereden? Dan ben jij een geschikte kandidaat voor de rubriek Marathonmotor in Moto73 en Promotor. Het maakt ons niet of je die 100.000 km (mag ook meer of minder) in 4 jaar of in 25 jaar bij elkaar hebt gereden. Vind je het leuk om een keer je eigen (motor)verhaal, en dat van je motor, met ons en de lezers te delen, geef je dan op voor de rubriek Marathonmotor en stuur een mailtje naar marathonmotor@mpsadventure.nl. Meer dan 400 lezers gingen je de afgelopen 17 jaar voor.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Misschien vind je dit ook interessant?