Oproep: Kilometervreters gezocht!

Met misschien wel 20 graden dit weekend en ook volgende week mooi weer, kunnen we officieel spreken van de eerste mooie motordagen van 2021. Uit die vlag, en al helemaal na die week met sneeuw! Nog geen bestemming maar wel zin in een rit naar het mooie Brabant? Voor de Motor.NL-rubriek Marathonmotor zijn wij op zoek naar de echte kilometervreters.

Marathonmotor: BMW R 1200 GS Adventure

Hoe hoog die kilometerstand precies moet zijn? Dat verschilt per type motor, maar als vuistregel gebruiken wij minimaal 50.000 kilometer. Een vereiste is dat jij die kilometers zelf gemaakt moet hebben, want een motor met een astronomisch hoge kilometerstand kopen, dat kan elke Marktplaats-speurder. De echte kilometermakers zijn een volk apart, en dat volk zoeken we!

Voel jij je geroepen? Aarzel niet en mail onze marathonmotorman Peter van der Sanden via marathonmotor@mpsadventure.nl. Goed om te weten is dat deelname aan Marathonmotor – inclusief reistijd naar Volkel – bijna een dag in beslag neemt.

Peter van der Sanden (links).

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?