13 C
Nederland
donderdag 26 mei 2022

Oproep: Marathonmotoren gezocht!

Ben jij zo iemand die (kilo)meters maakt, iemand die niet zomaar een rondje om de kerk doet, maar de kilometerstand met honderden kilometers per maand opschroeft? Ben je daar stiekem nog een beetje trots op ook, zo trots dat iedereen het mag weten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de terugkerende rubriek Marathonmotor zijn we namelijk weer op zoek naar machines met hoge kilometerstanden en mooie verhalen. In principe maakt het niets uit wat je rijdt of gereden hebt, als jij maar het gros van de meters gemaakt hebt. Vanaf 50.000 kilometer heb je onze absolute aandacht.

Het is haast te verwachten – met de reputatie van beide merken – maar het leeuwendeel van het aanbod bestaat uit motoren van Honda en BMW, maar wij willen zeker ook die Italianen zien en ook Kawasaki’s, Suzuki’s en Yamaha’s verdienen aandacht. Heb je een Harley-Davidson? Die willen we zeker op onze bank! Maakt niet uit, als ze maar een ‘marathon’ gelopen hebben.

Kort om, heb je een motor met minimaal 50.000 km op de klok? Stuur dan een e-mail aan marathonmotor@mpsadventure.nl. Vertel in het kort wat over je motor: hoe lang je hem hebt, hoeveel hij heeft gelopen en hoeveel van de onderhoudshistorie bekend is.

Vergeet ook vooral niet te melden van welk merk, type en bouwjaar hij is. Ook belangrijk is dat de onderhoudshistorie voor het grootste deel bekend moet zijn. Tot slot moet je natuurlijk ook je eigen gegevens erbij zetten: naam, adres en telefoonnummer. MOTO73 neemt, als je in aanmerking komt, contact met je op!

Sorry, maar waar wacht je nog op?

Foto: Peter van de Sanden

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen