maandag 15 april 2024

Opvallen: Ducati Diavel 1260 S Black and Steel

Geïnspireerd door het concept van de Diavel “Materico”, wordt de nieuwe kleurstelling van de motorfiets gekenmerkt door asymmetrische en verfijnde graphics die glanzend grijs, matzwart en sportieve details in geel combineren. De nieuwe Diavel 1260 S “Black and Steel” zal vanaf eind juli 2021 bij de Ducati dealers verkrijgbaar zijn. Van 10 tot 13 juni zal de nieuwe Diavel 1260 S te bewonderen zijn op de Piazza Duomo in Milaan tijdens de MIMO Motor Show.

Ducati verrijkt de Diavel 1260 familie voor het modeljaar 2022 met de presentatie van de nieuwe Diavel 1260 S Black and Steel, die vanaf eind juli 2021 bij de dealers verkrijgbaar zal zijn.

2021 Ducati Hypermotard 950 SP: Euro 5 en nieuwe kleuren

Na de lancering van de speciale Diavel 1260 Lamborghini versie in november 2020, gemaakt in samenwerking met de autofabrikant uit Sant’Agata Bolognese, breidt Ducati de Diavel 1260 familie verder uit met de komst van deze nieuwe motorfiets, die is geïnspireerd op het concept van de Diavel Materico die in 2019 werd gepresenteerd ter gelegenheid van het “Beautiful Boldness / Visionary Design” evenement tijdens de Milan Design Week en vervolgens werd tentoongesteld op MOARD (Motorcycle Art & Design), een tentoonstelling gewijd aan tweewieler design.

De kleurstelling van de Diavel 1260 S Black and Steel wordt gekenmerkt door de keuze van asymmetrische en verfijnde graphics die glanzend grijs en matzwart als hoofdkleuren combineren, waaraan sportieve accenten in geel zijn toegevoegd, waaronder het frame, het onderste deel van de achterzijde, de speciale zadelbadge en enkele details van de motorfiets.

Van 10 tot 13 juni zal de nieuwe Diavel 1260 S Black and Steel worden tentoongesteld als wereldpremière op de 2021 editie van de MIMO Motor Show. Enthousiastelingen zullen hem kunnen bewonderen in de prestigieuze setting van de Piazza Duomo in Milaan en de presentatieparade van de motorfiets bijwonen, die zal worden bijgewoond door de Director van het Centro Stile Ducati Andrea Ferraresi.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen