Opvolger voor V-Strom?

Zojuist kwam op de redactie het bericht binnen waar we al een tijd op zitten te wachten. Suzuki komt met een nieuwe middenklasser. Hoe en wat precies is nog erg onduidelijk maar het is zeer waarschijnlijk dat het een soort V-Strom 2.0 wordt, één van de succesvolste motoren uit de geschiedenis van Suzuki. De slogan ‘tijd voor echt avontuur’ versterkt deze gedachte.

Bij dit bericht staat het enige beeld dat wij tot nu toe hebben. Volgens de Suzuki Motor Corporation (Japan) moet je hierop de contouren van de nieuwste Suzuki kunnen zien. Wij vinden dat nogal meevallen… Gelukkig volgt meer informatie op korte termijn!

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?