dinsdag 6 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Opvolger voor V-Strom?

Zojuist kwam op de redactie het bericht binnen waar we al een tijd op zitten te wachten. Suzuki komt met een nieuwe middenklasser. Hoe en wat precies is nog erg onduidelijk maar het is zeer waarschijnlijk dat het een soort V-Strom 2.0 wordt, één van de succesvolste motoren uit de geschiedenis van Suzuki. De slogan ‘tijd voor echt avontuur’ versterkt deze gedachte.

Bij dit bericht staat het enige beeld dat wij tot nu toe hebben. Volgens de Suzuki Motor Corporation (Japan) moet je hierop de contouren van de nieuwste Suzuki kunnen zien. Wij vinden dat nogal meevallen… Gelukkig volgt meer informatie op korte termijn!

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen