Spyphoto > Ducati Superquadrata

Ducati, koning van het ‘per ongeluk’ uitlekken van nieuwe modellen, heeft het weer voor elkaar. Ditmaal staat een vage foto op de cover van het Italiaanse tijdschrift MotoSprint waarop de Superquadrata te zien is. Deze spyfoto is afgelopen week gemaakt op Mugello waar Danilo Petrucci de eer kreeg de eerste echte meters te maken met de nieuwe Superbike. Voor de goede orde, Petrucci is ruim 1 meter 80. Hierdoor doet de Superquadrata kleiner aan dan ‘ie is. Later meer!
 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?