22.3 C
Nederland
donderdag 19 mei 2022

Pedrosa weer twee jaar salaris

Tevreden met zijn plek als tweede man binnen het Honda fabrieksteam in de MotoGP achter Marc Marquez -en vice versa- tekende Dani Pedrosa vandaag bij voor twee jaar.

De kleine Spanjaard werd een keer wereldkampioen in de 125 cc, twee keer in de 250 cc en werd Rookie of the year bij zijn debuut in de MotoGP. Al die tijd rijdt hij al bij Honda. Momenteel is hij met Valentino Rossi in strijd is om de tweede plek in het wereldkampioenschap.

Pedrosa laat weten: ‘Ik ben erg blij mijn contractsverlenging bij het Repsol Honda Team aan te kunnen kondigen en ik ben dankbaar voor hun vertrouwen. Het is voor mij de beste manier mijn racecarriëre voort te kunnen zetten, samen met het merk waar ik al sinds mijn eerste race bij ben. Ik ben erg enthousiast er weer voor honderd procent voor te kunnen gaan en samen te blijven werken met iedereen bij Honda Racing Corporation.’

Shuhei Nakamoto, Executive Vice President bij Honda Racing Corporation is ook al zo blij: ‘We zijn blij ons contract met Dani te kunnen vernieuwen. Hij geniet van een erg sterk seizoen en strijd momenteel tegen Rossi in het kampioenschap. We zijn erg blij met zijn prestaties. De samenwerking tussen Dani en Marc is succesvol gebleken en we kijken uit naar nog twee succesvolle seizoenen.’

Allemaal blije mensen bij Honda dus!

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen