Pedrosa weer twee jaar salaris

Tevreden met zijn plek als tweede man binnen het Honda fabrieksteam in de MotoGP achter Marc Marquez -en vice versa- tekende Dani Pedrosa vandaag bij voor twee jaar.

De kleine Spanjaard werd een keer wereldkampioen in de 125 cc, twee keer in de 250 cc en werd Rookie of the year bij zijn debuut in de MotoGP. Al die tijd rijdt hij al bij Honda. Momenteel is hij met Valentino Rossi in strijd is om de tweede plek in het wereldkampioenschap.

Pedrosa laat weten: ‘Ik ben erg blij mijn contractsverlenging bij het Repsol Honda Team aan te kunnen kondigen en ik ben dankbaar voor hun vertrouwen. Het is voor mij de beste manier mijn racecarriëre voort te kunnen zetten, samen met het merk waar ik al sinds mijn eerste race bij ben. Ik ben erg enthousiast er weer voor honderd procent voor te kunnen gaan en samen te blijven werken met iedereen bij Honda Racing Corporation.’

Shuhei Nakamoto, Executive Vice President bij Honda Racing Corporation is ook al zo blij: ‘We zijn blij ons contract met Dani te kunnen vernieuwen. Hij geniet van een erg sterk seizoen en strijd momenteel tegen Rossi in het kampioenschap. We zijn erg blij met zijn prestaties. De samenwerking tussen Dani en Marc is succesvol gebleken en we kijken uit naar nog twee succesvolle seizoenen.’

Allemaal blije mensen bij Honda dus!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?