woensdag 29 november 2023

Peuter op motor beschikt over geweldige rijvaardigheden

Wat deed jij toen je vier jaar oud was? Misschien reed je toen op een fietsje met zijwieltjes. De meesten van ons reden zeker geen off-road of maakten wheelies op een minisportmotor. Tima Kuleshov was vier jaar oud toen deze video in 2017 werd geplaatst. Hij woont in Kiev, de hoofdstad van Oekraïne, en beschikt over geweldige rijvaardigheden.

Het spreekt voor zich dat Tima een mooie toekomst op twee wielen voor zich heeft. In de jaren na zijn virale video, heeft het mannetje zich verder bekwaamd in off-road, op zowel de mountainbike als crossmotor. Al sinds hij twee jaar oud was, voelde Tima Kuleshov zich aangetrokken tot adrenalinesporten. Naast het rijden op zijn sport- en crossmotoren, doet hij ook veel aan mountainbiken. Wanneer de koude en strenge Oekraïense winters hun intrede doen, laat Tima’s adrenalinerijke levensstijl hem niet in de steek. Als hij niet op zijn tweewielers zit, scheurt hij over skihellingen naar beneden.

Het is verbazingwekkend om te zien hoeveel steun Tima Kuleshov krijgt voor zijn passies op twee wielen. Hij heeft zelfs al zijn eigen raceteam en een busje met bijpassende graphics op de zijkant. Een bezoekje aan zijn Instagram-pagina laat zien dat hij motorsport op twee wielen en mountainbiken heel serieus neemt. Hij is nu acht jaar en nam onlangs deel aan de motorcrosswedstrijd Goloseevo MX 2020, waar hij afgelopen december de tweede plaats veroverde in de categorie 50cc tot 65cc.

Met zulke verbazingwekkende vaardigheden gekoppeld aan zo’n jonge leeftijd, kan het haast niet anders dan dat we in de toekomst meer van Tima Kuleshov te zien krijgen.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image