woensdag 27 september 2023

Piaggio onthult nieuwe scooter

De Piaggio Beverly SportTouring en de Aprilia SRV 850 maxiscooter zullen te zien zijn tijden de 69ste editie van de Milan International Motorcycle Show, de EICMA. Piaggio claimt twee belangrijke noviteiten in hun cilinderinhoudklassen te hebben.

Met de Beverly SportTouring, geeft Piaggio een nieuw, sportief vervolg op de high-wheel bestseller van het merk. Belangrijke kenmerken van de Beverly SportTouring zijn de nieuwe 350cc motor, een 150/70 achterband en een nieuw uiterlijk. Dit is het eerste model van Piaggio dat wordt uitgerust met de nieuwe 350cc motor met een maximumvermogen van meer dan 33 pk. Het is een krachtbron die ontworpen en gebouwd is om de prestaties van de 400cc versie te evenaren, maar met het gewicht, de omvang, de emissies en de gebruikskosten van een meer compacte 300cc. De nieuwe Beverly SportTouring wordt geleverd met ABS/ASR. De Piaggio Beverly SportTouring wordt vanaf zijn introductie op de EICMA 2011 leverbaar in Italië en volgt kort daarna in de Benelux.

 

De SRV 850 maxiscooter (foto boven bericht) is op de EICMA 2011 het grote scooternieuws van Aprilia. Deze maxiscooter is voorzien van de eerste en enige 850cc tweecilinder 90o V4 scootermotor met elektronische brandstofinjectie, een maximumvermogen van 55,9 kW (76,0 pk) bij 7.750 tpm en een maximumkoppel van 76,5 Nm bij 6.000 tpm. De styling van de scooter is een duidelijke verwijzing naar de superbikewereld van Aprilia.

Van 8 t/m 13 november kunnen we op de EICMA kennis maken met deze nieuwe aanwinsten in de Piaggio Group.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Vorig artikel
Volgend artikel

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image