donderdag 8 december 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Crosstourer van Honda

In 2010 werd de Crosstourer van Honda op de EICMA als concept gepresenteerd. En nu, een jaar later, is deze sterke adventure-sport-toermotor in productie genomen! De Crosstourer zal van 8 t/m 13 november op de EICMA voor het eerst aan het publiek worden getoond.

De Crosstourer is voorzien van diverse elementen uit het sport-touring en offroadsegment. Deze nieuwe Honda heeft namelijk de beschikking over het krachtige V4 motorblok uit de VFR1200F en de lange veerwegen, rechte zitpositie en fraaie styling van de offroadmachines. De nieuwe motor komt optioneel beschikbaar met Honda's innovatieve Dual Clutch Transmission-techniek. Al met al een unieke en vooral veelzijdige motor.

Na de EICMA meer informatie. In de tussentijd kun je info vinden op www.honda.nl.
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen