maandag 15 juli 2024

Crosstourer van Honda

In 2010 werd de Crosstourer van Honda op de EICMA als concept gepresenteerd. En nu, een jaar later, is deze sterke adventure-sport-toermotor in productie genomen! De Crosstourer zal van 8 t/m 13 november op de EICMA voor het eerst aan het publiek worden getoond.

De Crosstourer is voorzien van diverse elementen uit het sport-touring en offroadsegment. Deze nieuwe Honda heeft namelijk de beschikking over het krachtige V4 motorblok uit de VFR1200F en de lange veerwegen, rechte zitpositie en fraaie styling van de offroadmachines. De nieuwe motor komt optioneel beschikbaar met Honda's innovatieve Dual Clutch Transmission-techniek. Al met al een unieke en vooral veelzijdige motor.

Na de EICMA meer informatie. In de tussentijd kun je info vinden op www.honda.nl.
 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen