Crosstourer van Honda

In 2010 werd de Crosstourer van Honda op de EICMA als concept gepresenteerd. En nu, een jaar later, is deze sterke adventure-sport-toermotor in productie genomen! De Crosstourer zal van 8 t/m 13 november op de EICMA voor het eerst aan het publiek worden getoond.

De Crosstourer is voorzien van diverse elementen uit het sport-touring en offroadsegment. Deze nieuwe Honda heeft namelijk de beschikking over het krachtige V4 motorblok uit de VFR1200F en de lange veerwegen, rechte zitpositie en fraaie styling van de offroadmachines. De nieuwe motor komt optioneel beschikbaar met Honda's innovatieve Dual Clutch Transmission-techniek. Al met al een unieke en vooral veelzijdige motor.

Na de EICMA meer informatie. In de tussentijd kun je info vinden op www.honda.nl.
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?