Piaggio verlengt gratis accessoires-actie

Piaggio Vespa BV heeft besloten om de campagne met 150 euro aan gratis accessoires bij aankoop van een nieuwe scooter te verlengen tot aan het einde van dit jaar. Deze actie geldt voor nieuwe scooters van Piaggio, Vespa, Aprilia en Gilera.

“Veel kopers van een nieuwe scooter overwegen tegelijkertijd toch al vaak de aanschaf van accessoires als een extra hoog windscherm, chroomaccenten, een topkoffer of bijvoorbeeld een helm,” verklaart Alex van den Hoff, country manager van Piaggio Vespa BV.

“Het feit dat zoveel kopers van een nieuwe scooter van dat aanbod gebruik hebben gemaakt, is voor ons voldoende reden om de actie tot aan het einde van 2011 te continueren.”
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?