Op cruise met Fogarty

Nee, dit is geen geintje. WK Superbike-legende Carl Fogarty organiseert in samenwerking met Cruise Holidays UK een heuse luxe vaartocht. Wie had dat ooit kunnen denken… Het gaat om een negendaagse bootreis naar de Canarische Eilanden. Op het programma staat onder andere een cocktail party met Fogarty en zijn minstens even bekende vrouw Michaela.

Daarnaast krijg je volop de kans om te praten met de legende. Er vinden namelijk een aantal interviewsessies en vraag en antwoord gesprekken plaats. Foggy: “De NCL Jade, de boot waarmee we gaan varen, is een prachtig schip dat van alle gemakken voorzien is. Ik kijk erg uit naar iedereen te ontmoeten en vooral veel plezier te hebben.”

Hutten zijn verkrijgbaar vanaf zo’n 900 euro. Boeken kan via www.foggycruise.co.uk. Wij wensen deelnemers een behouden vaart toe.

Foto: 2Snap
 

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?