13 C
Nederland
zaterdag 20 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Op cruise met Fogarty

Nee, dit is geen geintje. WK Superbike-legende Carl Fogarty organiseert in samenwerking met Cruise Holidays UK een heuse luxe vaartocht. Wie had dat ooit kunnen denken… Het gaat om een negendaagse bootreis naar de Canarische Eilanden. Op het programma staat onder andere een cocktail party met Fogarty en zijn minstens even bekende vrouw Michaela.

Daarnaast krijg je volop de kans om te praten met de legende. Er vinden namelijk een aantal interviewsessies en vraag en antwoord gesprekken plaats. Foggy: “De NCL Jade, de boot waarmee we gaan varen, is een prachtig schip dat van alle gemakken voorzien is. Ik kijk erg uit naar iedereen te ontmoeten en vooral veel plezier te hebben.”

Hutten zijn verkrijgbaar vanaf zo’n 900 euro. Boeken kan via www.foggycruise.co.uk. Wij wensen deelnemers een behouden vaart toe.

Foto: 2Snap
 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen