13 C
Nederland
zaterdag 25 juni 2022

Pitstopdag Ten Kate Motoren

Traditiegetrouw strijkt het WK-Superbike team van Ten Kate (Pata Honda Ten Kate Superbike team) het weekend voorafgaand aan de WK Superbike ronde op Assen neer op het eigen honk: Ten Kate Motoren in Nieuwleusen. Zo ook dit jaar op zaterdag 19 april voor de 13e editie van de Pitstopdag.

Wij hebben even met teammanager Ronald ten Kate gebeld om hem te vragen wat je deze dag zeker niet mag missen:

“De Pitstopdag is natuurlijk weer helemaal vol gepropt met leuke activiteiten en er is van alles te zien. Het hele Superbike- en Supersportteam met hebben en houwen is aanwezig dus je kunt op de foto met de rijders, waaronder onze nationale trots Michael van der Mark. Dichterbij dan dit kom je niet, al kunnen fans bij ons in de pitbox aardig ver komen. Verder kun je proefrijden op nieuwe Honda-motoren of je eigen machine gratis op onze vermogensbank laten testen.”

“Qua activiteiten hebben we de steile wand “Wall of Death” van Henny Kroeze, dat blijft een spektakel om te zien. Ook is er FMX, dus de gevaarlijkste stunts met crossmotoren en nog veel meer. En uiteraard heel veel gezelligheid. Oh ja, vergeet niet te vertellen dat we zaterdag ook mooi weer hebben. Wij hebben overal onze contacten…”

De pitstopdag begint aanstaande zaterdag om 9 uur ’s ochtends en duurt tot 17 uur ’s middags. Tijd genoeg dus om je lekker te vergapen aan al het racespul dat daar ‘in eigen huis’ wordt geprepareerd. Vraag gerust advies over van alles en nog wat, want Ten Kate kennende zijn er specialisten genoeg aanwezig. Maar je kunt ook je slag slaan, de winkel puilt deze dag uit van de aanbiedingen.

Reden genoeg om ook naar de Pitstopdag te komen op 19 april. 

 

[justified_image_grid ids=19840,19841,19842,19843]

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen