dinsdag 18 juni 2024

Politie maakt einde aan dollemansrit

Een motorrijder in Tilburg leek deze week een poging te hebben gedaan om in recordtijd zoveel mogelijk overtredingen op zijn naam te schrijven. De 40-jarige man kreeg van de politie een stopteken voor een kapot remlicht. Hierop ging hij er met hoge snelheid vandoor. De dollemansrit begon op de Bredaseweg en eindigde 15 minuten later op de Europalaan. Tegen die tijd had de Tilburger 160 kilometer per uur, door rood, over de stoep en door het gras gereden. Daarnaast had hij geen geldige verzekering en een ongeldig kenteken op zijn motor. Ook was hij onder invloed van drugs. Ook een rijbewijs had hij niet. Wel voor de auto, maar van het CBR hoort hij binnenkort of hij deze nog mag houden.

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen