Politie maakt einde aan dollemansrit

Een motorrijder in Tilburg leek deze week een poging te hebben gedaan om in recordtijd zoveel mogelijk overtredingen op zijn naam te schrijven. De 40-jarige man kreeg van de politie een stopteken voor een kapot remlicht. Hierop ging hij er met hoge snelheid vandoor. De dollemansrit begon op de Bredaseweg en eindigde 15 minuten later op de Europalaan. Tegen die tijd had de Tilburger 160 kilometer per uur, door rood, over de stoep en door het gras gereden. Daarnaast had hij geen geldige verzekering en een ongeldig kenteken op zijn motor. Ook was hij onder invloed van drugs. Ook een rijbewijs had hij niet. Wel voor de auto, maar van het CBR hoort hij binnenkort of hij deze nog mag houden.

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.