dinsdag 16 juli 2024

Suzuki verkleedt SV650A als Scrambler

Graag willen we je voorstellen aan de Suzuki SV650A Scrambler. Maar wellicht komt hij je al bekend voor. Onze Engelse vakgenoten van Visordown kwamen Suzuki’s Scrambler vorig jaar al tegen op een beurs en Suzuki Frankrijk nam hem deze zomer al op in het aanbod. Suzuki introduceert nu de Suzuki SV650A Scrambler als hun eerste model voor 2017. En dat is niet heel opvallend want Scramblers zijn ‘in’ en verkopen goed. Bij Ducati is het één van de best verkopende modellen. Suzuki doet nu dus ook mee met de rage en verkleedt hun SV650A als een scrambler. Hiervoor gebruiken zij accessoires (naar het schijnt voornamelijk van SW-Motech), zoals tape om de uitlaat, een bruin retro-achtig zadel, diepgeprofileerde banden en een rooster voor de koplamp. Wij zijn benieuwd hoe lang de scrambler-rage nog aanhoudt. Een snelle greep in onze motorbase leverde ons al onderstaande modellen op.

 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen