Suzuki verkleedt SV650A als Scrambler

Graag willen we je voorstellen aan de Suzuki SV650A Scrambler. Maar wellicht komt hij je al bekend voor. Onze Engelse vakgenoten van Visordown kwamen Suzuki’s Scrambler vorig jaar al tegen op een beurs en Suzuki Frankrijk nam hem deze zomer al op in het aanbod. Suzuki introduceert nu de Suzuki SV650A Scrambler als hun eerste model voor 2017. En dat is niet heel opvallend want Scramblers zijn ‘in’ en verkopen goed. Bij Ducati is het één van de best verkopende modellen. Suzuki doet nu dus ook mee met de rage en verkleedt hun SV650A als een scrambler. Hiervoor gebruiken zij accessoires (naar het schijnt voornamelijk van SW-Motech), zoals tape om de uitlaat, een bruin retro-achtig zadel, diepgeprofileerde banden en een rooster voor de koplamp. Wij zijn benieuwd hoe lang de scrambler-rage nog aanhoudt. Een snelle greep in onze motorbase leverde ons al onderstaande modellen op.

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.