Politie Overijssel waarschuwt voor slecht wegdek

Coordinator Verkeer team Kampen Ed Britstra waarschuwt motorrijders voor een gevaarlijke situatie in IJsselmuiden, waar een deel van de weg opengescheurd is. Het lijkt erop dat dit al eerder gerepareerd is, maar de reparatie lijkt losgekomen te zijn, met een diepe geul in de lengterichting als gevolg.

Voorwieltje in een dergelijke geul levert nogal een uitdaging op, want eruit komen zonder kleerscheuren is altijd lastig. Kortom, woon je in de buurt van Kampen en IJsselmuiden, houd je ogen dan goed open!

 

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.