Desmoriding Tour 2016

Heeft u zich altijd al afgevraagd hoe het is om op een nieuwe Ducati te rijden? Deze kans is nu dichter bij dan ooit.

Ook dit jaar reist de Ducati truck door de Benelux om u in de gelegenheid te stellen de nieuwste 2016 motoren te rijden van het merk uit Bologna tijdens de Desmoriding Tour 2016. Ervaar zelf de passie van onze motoren tijdens een proefrit op een locatie bij u in de buurt. Er wordt onder begeleiding in kleine groepen gereden waardoor u perfect kunt kennismaken met onze nieuwste motoren.

De volgende 2016 modellen zullen aanwezig zijn:

–  Scrambler Sixty2

–  Scrambler Full Throttle

–  Monster 821

–  Monster 1200 R

–  Diavel Carbon

–  XDiavel                

–  Hyperstrada

–  959 Panigale

–  Multistrada Enduro (vanaf april)

Per evenement zullen er tevens extra Ducati modellen beschikbaar zijn voor proefritten, afhankelijk van de beschikbaarheid van demomotoren van de dealer. U kunt zich ter plaatse inschrijven.

Data Desmoriding Tour 2016:

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?