Poll > Flirt jij op de motor?

In een onderzoek van fietsfabrikant Gazelle komt naar voren dat van alle fietsers 66 procent fietst om het hoofd leeg te maken, 60 procent fietst om eens goed na te kunnen denken, 44 procent zit te dagdromen en 27 procent flirt.

Hoe zou dat bij motorrijders zitten, is dan de logische vraag die wij ons stellen. Zit jij ook te dagdromen tot je achterop een vrachtwagen plakt? Of kijk je met veelbetekenende blik door je donkere vizier?

Wat doe jij op de motorfiets?
A. Lekker even uitwaaien.
B. Nadenken.
C. Toch ook wel flirten.
D. Dagdromen
E. Scheuren als een zotte!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.