KNMI breidt waarschuwing uit

Het KNMI heeft de waarschuwingen voor zware windstoten en veel neerslag donderdagmorgen uitgebreid naar het midden, zuiden en delen van het oosten van het land. Daar geldt nu, evenals voor de kustprovincies, de code geel.

Voor de kustprovincies gold die code sinds woensdagavond. In de gebieden met code geel kan 25 tot 50 mm regen of meer vallen. Daarbij kunnen windstoten tot 80 kilometer per uur voorkomen. Langs de kust en op zee kan windkracht 7 voorkomen. Doe dus een beetje voorzichtig op de motor…

Bron en foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.