donderdag 18 april 2024

Poll > Frankrijk na 1 juli

‘Ga je dit jaar nog op vakantie met de motor?’ ‘Ja, we knopen de tent achterop en gaan lekker twee weken door Frankrijk toeren.’ Frankrijk is eigenlijk altijd al een welhaast vanzelfsprekende vakantiebestemming geweest voor Nederlanders, ook voor de motorrijders. Maar per 1 juli kan daar wel eens verandering in komen.

Verplicht reflecterend oppervlak van 150 vierkante cm op je kleding, een alcoholtester verplicht bij je en een exorbitant dikke prent als je flitslocaties op je navigatiesysteem hebt staan. Een radarverklikker is natuurlijk al helemaal uit den boze. Zet jij de hakken in de sloot en mijd je Frankrijk als de pest of maak jij je niet zo druk?

FRANKRIJK MET REFLECTIE, ALCOHOLTEST EN RADERVERKLIKKER
A. Ik hou het voor gezien, te veel gedoe.
B. Mijn pak reflecteert voldoende, die tester neemt weinig ruimte in en flitslocaties gaan uit de navigatie.
C. Ik gok het er wel op.
D. In Frankrijk rij ik sowieso nooit.
E. Die Fransen zijn un pain in the ass!

Foto: ANP

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen