Poll > Frankrijk na 1 juli

‘Ga je dit jaar nog op vakantie met de motor?’ ‘Ja, we knopen de tent achterop en gaan lekker twee weken door Frankrijk toeren.’ Frankrijk is eigenlijk altijd al een welhaast vanzelfsprekende vakantiebestemming geweest voor Nederlanders, ook voor de motorrijders. Maar per 1 juli kan daar wel eens verandering in komen.

Verplicht reflecterend oppervlak van 150 vierkante cm op je kleding, een alcoholtester verplicht bij je en een exorbitant dikke prent als je flitslocaties op je navigatiesysteem hebt staan. Een radarverklikker is natuurlijk al helemaal uit den boze. Zet jij de hakken in de sloot en mijd je Frankrijk als de pest of maak jij je niet zo druk?

FRANKRIJK MET REFLECTIE, ALCOHOLTEST EN RADERVERKLIKKER
A. Ik hou het voor gezien, te veel gedoe.
B. Mijn pak reflecteert voldoende, die tester neemt weinig ruimte in en flitslocaties gaan uit de navigatie.
C. Ik gok het er wel op.
D. In Frankrijk rij ik sowieso nooit.
E. Die Fransen zijn un pain in the ass!

Foto: ANP

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.