Poll> Kilometer terugdraaien

Waarschijnlijk ben jij net zo verbaasd als wij over dit bericht, want we dachten dat het terugdraaien van kilometerstanden sowieso al verboden was. Het zet je wel aan het denken over hoe vaak zoiets zou gebeuren. Wie maakt zich er schuldig aan en wie is er wel eens slachtoffer geweest van dit soort praktijken?

A. Ik ben slachtoffer geweest

B. Ik deed het wel eens om een motor te verkopen

C. Nooit bij stilgestaan

D. Na revisie tot nieuwstaat zet ik de teller op nul

E. Ik heb niet eens een kilometerteller!

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.