NK Jeugd Motocross

Deze wedstrijd, die wordt gehouden op het Kappermaat circuit in Borculo, telt mee voor het Nederlands Kampioenschap.

Aan de start komen de klassen 50cc, 65cc kleine wielen, 65cc grote wielen, 85cc kleine wielen, 85cc grote wielen en de Suzuki Cup. De trainingen beginnen rond 09:30 uur, de start van de eerste wedstrijd is om ongeveer 11:30 uur. De entreeprijs voor toeschouwers bedraagt 3 euro per persoon, kinderen tot en met 12 jaar mogen gratis naar binnen.

Op www.bmac-borculo.nl vind je aanvullende informatie.
Foto: Rimasport.nl. Op de foto staat Lennart Bleumink.

Mautic Tags

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.