woensdag 1 februari 2023

Praktijkexamens inplannen kan vanaf 12.00 uur weer

Afgelopen week kwam het goede nieuws dat het CBR de dienstverlening – weliswaar in afgeslankte vorm – gaat hervatten. Dit betekent dat de ruim 300.000 klanten van wie een examen of toets onlangs niet kon doorgaan, opnieuw een examen of toets kunnen inplannen.

Dit nieuws leidde maandag tot topdrukte en problemen op de websites van het CBR. In totaal kreeg de website 130.000 bezoekers, een record.

Vanaf woensdag 13 mei 12.00 uur is het voor opleiders weer mogelijk om motor-, auto- en bromfietspraktijkexamens en toetsen te reserveren voor kandidaten van wie het examen of toets tussen 16 maart en 6 mei was uitgesteld. Deze kandidaten krijgen als eerste de gelegenheid in de komende 10 weken een examen te doen.

“Het is voorlopig alleen mogelijk om voor de eerste vier weken een examen in te plannen. We monitoren continue of en hoe deze examenplekken gereserveerd worden. Alle overgebleven en extra examencapaciteit komt beschikbaar voor andere kandidaten”, aldus het CBR.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen