Bijzonder verhaal achter nieuwe kleurenschema’s voor MV Agusta Superveloce 800

Nee, megagroot nieuws lijkt het natuurlijk niet als MV Agusta een persbericht verstuurd met nieuwe kleurtjes voor de Superveloce 800. Maar toch zit er achter die nieuwe kleurenschema’s een heel mooi verhaal. Dit nieuws markeert namelijk de herstart van de productie op het historische hoofdkantoor in Varese na de lockdown. Kijk, positief nieuws dus!

Daarnaast zijn de kleurencombinaties aangedragen door liefhebbers van MV, die ze zelf ook zien als de grootste criticasters.

Over welke kleuren we het hebben? Versie één wordt leverbaar in Ago Red en Ago Silver. Precies, refererend aan de dominantie van Giacomo Agostini op MV. Versie twee is Metallic Carbon Black en Dark Metallic Matt Grey.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Misschien vind je dit ook interessant?