woensdag 1 februari 2023

Bijzonder verhaal achter nieuwe kleurenschema’s voor MV Agusta Superveloce 800

Nee, megagroot nieuws lijkt het natuurlijk niet als MV Agusta een persbericht verstuurd met nieuwe kleurtjes voor de Superveloce 800. Maar toch zit er achter die nieuwe kleurenschema’s een heel mooi verhaal. Dit nieuws markeert namelijk de herstart van de productie op het historische hoofdkantoor in Varese na de lockdown. Kijk, positief nieuws dus!

Daarnaast zijn de kleurencombinaties aangedragen door liefhebbers van MV, die ze zelf ook zien als de grootste criticasters.

Over welke kleuren we het hebben? Versie één wordt leverbaar in Ago Red en Ago Silver. Precies, refererend aan de dominantie van Giacomo Agostini op MV. Versie twee is Metallic Carbon Black en Dark Metallic Matt Grey.

Marien Cahuzak
Marien Cahuzak, geboren op 3 juni 1982, was amper twee maanden oud toen hij voor het eerst met zijn vader naar de Citadel van Namen ging voor de Belgische cross-GP. Vanaf dat moment speelt de motorsport een grote rol in zijn leven en die rol is als MotorNL-sportcoördinator alleen maar groter geworden. Houdt ook van veldrijden trouwens.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen