Praten met Charley Boorman over de Long Way Up

De serie Long Way Up is exclusief uitgezonden op Apple TV. Iedereen die zo’n kastje niet bezit, heeft nauwelijks iets meegekregen van de rit Boorman en McGregor van Zuid-Amerika naar Noord-Amerika bracht. De rit op zich is al door velen volbracht, maar het duo had twee elektrische LiveWire’s onder het gat. En dat maakte de rit toch wel episch.

Ongetwijfeld heeft het project prachtige beelden opgeleverd, maar die hebben de meeste van ons niet gezien. In de video praat Charley Boorman voor de vuist weg over avontuur en de Long Way Up.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?