13 C
Nederland
zondag 25 september 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Premium Motors officieel KTM Street Dealer

Dit is een ingestuurd persbericht. De redactie van MOTOR.nl is dus niet verantwoordelijk voor de inhoud. Heb je zelf een persbericht dat je graag op MOTOR.nl ziet? Dan mail je deze naar redactie@www.motor.nl.

Premium Motors is in 2011 ontstaan vanuit pure passie voor het motorrijden. Een jong bedrijf dus, maar dan wel met ruim 25 jaar ervaring in de persoon van oprichter en eigenaar Carol Mulder. Als succesvol motorcross coureur, enthousiaste motorrijder en ervaren in- en verkoper van zowel nieuwe- als gebruikte motorfietsen kent hij de motorbranche als geen ander. Het motto van Premium Motors: ‘goed’ is niet goed genoeg, absolute perfectie is het streven. Dat begint bij de kwaliteit van de motoren, de beste garanties en aftersales. Afspraak is afspraak en dat uiteraard met een klantgerichte dosis flexibiliteit. 

Carol Mulder, eigenaar Premium motors: “Wij zijn er trots op dat ons snel groeiende bedrijf al voldoende gekwalificeerd is om ook KTM Street dealer te kunnen worden. We kijken uit naar eind november want dan verwachten we de eerste KTM’s in de showroom”.

Jeroen Punt, General Manager KTM: “Premium Motors is een mooie professionele motorzaak waar mensen met passie werken. Dit past precies in de KTM strategie. Wij zijn daarom ook erg verheugd dat Premium Motors ons merk wil vertegenwoordigen’’.

Premium Motors is READY TO RACE!

Openingstijden
Maandag: 10.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 10.00 – 18.00 uur
Woensdag: 10.00 – 18.00 uur
Donderdag: 10.00 – 18.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 18.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 17.00 uur

Adres
Steenbokstraat 27
7324 AZ Apeldoorn

Tel: 055-3602034
Website: www.premiummotors.nl

 

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen