dinsdag 16 juli 2024

Prijs Suzuki V-STROM 1050 bekend

Suzuki maakt de prijzen bekend van de nieuwe V-STROM 1050. De meest geavanceerde Suzuki V-STROM ooit is leverbaar vanaf 13.999 euro. In het eerste kwartaal van 2020 staat de motorfiets bij de Suzuki-dealer, zowel als V-STROM 1050 en als V-STROM 1050 XT met de nieuwste technieken aan boord.

Slimme techniek

Klaar voor elk avontuur. De nieuwe Suzuki V-STROM 1050 is krachtiger, comfortabeler en geavanceerder dan ooit. Elke V-STROM 1050 is voorzien van het Suzuki Intelligent Ride System (S.I.R.S), een pakket van intelligente assistentiesystemen. Die assistentiesystemen, waaronder – Ride-by-wire – elektronische gasbediening, Traction Control, Suzuki Drive Mode Selector, Suzuki Easy Start-systeem en Low RPM Assist maken de nieuwe motorfiets nog gemakkelijker en veiliger om te rijden. 

Topmodel

Tegelijkertijd met de V-STROM 1050 wordt ook de V-STROM 1050 XT gelanceerd, het topmodel van de V-STROM-reeks. Met technieken als Cruise Control, Motion Track Brake-systeem en Combined Brake-systeem, Hill-Hold Control, Slope Dependent Control, Load Dependent Control is dit de ultieme motorfiets voor avontuurlijke ritten, maar natuurlijk ook voor dagelijks gebruik. Tegelijkertijd krijgt hij ook de uitrusting die bij een topmodel hoort, zoals onder meer een in hoogte verstelbaar zadel, een middenbok, een verstelbare ruit en LED-richtingaanwijzers. 

Prijzen

De prijzen van de nieuwe Suzuki V-STROM 1050 beginnen bij 13.999 euro voor de V-STROM 1050. Deze is leverbaar in drie verschillende kleuren: Glass Sparkle Black, Glass Sparkle Black / Pearl Brilliant White en Glass Sparkle Black / Solid Iron Gray. Het topmodel, de V-STROM 1050 XT, staat vanaf 15.499 euro in de prijslijst. Net als de V-STROM 1050 is ook de V‑STROM 1050 XT leverbaar in drie kleuren: Champion Yellow No.2, Brilliant White / Glass Blaze Orange en Glass Sparkle Black. 

Accessoires

Suzuki levert voor de nieuwe V-STROM 1050 tal van accessoires, zoals koffersets, valbescherming, mistlampen, handkappen, een lagere buddyseat en handvatverwarming. Voor de marktintroductie worden de nieuwe accessoirepakketten bekendgemaakt. 

Jan Kruithof
Jan Kruithof
Rijdt al heel lang motor. Is niet zo geïnteresseerd in de motor zelf, maar wel in wat-ie kan. Sterke voorkeur voor allroads, maar hypernakeds zijn ook niet te versmaden. En natuurlijk classics vanwege de techniek én de aaibaarheid. Rijdt zo'n 40.000 km per jaar. Heeft drie motoren, waarvan één woon-werk. Bezit zelf geen auto.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen