dinsdag 26 september 2023

Groot nieuws bij MotoPort Hengelo!

Na bijna 25 jaar neemt Goos Bos afscheid van MotoPort Hengelo. Bij deze wil hij alle klanten en personeel bedanken voor de mooie tijd die er samen is geweest. Hij zal zich niet meer bezig houden met MotoPort, maar zich volledig richten op zijn andere bedrijf TripTeq. Dit bedrijf is zoals bij velen bekend gespecialiseerd in het produceren van zijspannen.  MotoPort Hengelo en zijspannen zijn al sinds jaar en dag met elkaar verbonden. Hierin zal geen verandering komen. Goos zal voor Motoport Hengelo de verkoop van TripTeq, EML en Ural zijspannen op zich blijven nemen.

Nieuwe eigenaar is Elvin van der Hulst. Hij is al zo’n veertien jaar actief in de motorbranche en de MotoPort organisatie. Het rijden van motor zat er al vroeg in. Na de bromfietstijd was hij al snel op de motor te vinden. Het rijden van ritten in de vrije tijd is waar hij nog steeds heel gelukkig van kan worden. Hij komt van origine uit het westen van het land, maar heeft ondertussen zijn draai al goed weten te vinden in het mooie Twente!

Elvin van der Hulst: ‘Ik zal mij de komende jaren zeker in gaan zetten om het serviceniveau vast te houden. Samen met het vaste team van medewerkers zal dit zeker moeten gaan lukken. Ook zou ik het erg fijn vinden om met een ieder kennis te maken. Weet dat de koffie en thee ook zoals altijd nog steeds voor je klaar zal staan.’

Hopelijk tot snel bij MotoPort Hengelo !

Maikel Sneek
Maikel Sneek
Visueel ingestelde allround creative die sinds 2014 actief is in de motorbranche. Brengt voor Motor.NL offline en online samen.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen

MIS NIETS MEER
SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
Krijg als eerste alle nieuwsupdates en exclusieve artikelen direct in je inbox..
INSCHRIJVEN
Probeer het maar, je kunt altijd opzeggen onderaan een mailing.
close-link
KRIJG ALS EERSTE ALLE NIEUWSUPDATES. SCHRIJF JE NU IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF.
INSCHRIJVEN
close-image