Prijs Triumph Street Triple 765 bekend

Triumph heeft de prijs van de nieuwe Street Triple bekendgemaakt. Deze wordt €10.500,-. Dit is de aanbevolen klantprijs voor de S-versie. We horen je vragen: ‘Komen daar nog afleverkosten bij?’ Nee, fabrikanten zijn tegenwoordig -gelukkig- verplicht de consumentenprijs te vermelden inclusief afleveringskosten of ‘rijklaarmaakkosten’. Wat de wat meer uitgebreide R en de meest uitgebreide RS moeten kosten, is nog niet bekend. 

Is dat veel voor deze Triumph Street Triple S? We maakten meteen even de vergelijking met de directe concurrentie. De nieuwe 765 is net iets goedkoper dan de Yamaha MT-09. Hiervoor moet je €10.699,- neertellen. Aan de Kawasaki Z900 hangt een prijskaart van net geen tienduizend euro. €9999,- om precies te zijn. Misschien niet helemaal hetzelfde, maar toch concurrentie heeft de ‘Street’ aan de MV Agusta Brutale 800 (RR). Voor deze Italiaan moet €15.919,- worden betaald.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?