13 C
Nederland
donderdag 11 augustus 2022
premium preview

Dit is een Premium-Preview artikel. Deze kun je op dit moment tijdelijk lezen om kennis te maken met onze betaalde artikelen. Wil je in de toekomst alle Premium artikelen kunnen lezen? Neem dan een abonnement. Dat kan al vanaf €2,50 per maand. Klik hieronder op de button voor de mogelijkheden.

Prijskaartje V-Strom 1000 ABS bekend

Doordat Suzuki de nieuwe V-Strom 1000 ABS al voor de EICMA gepresenteerd had, stond de Japanse fabrikant niet in de beursschijnwerpers. Maar dat wil niet zeggen dat ze geen nieuws hadden, want in Milaan werd wel de prijs van de nieuwe V-Strom bekend gemaakt: 12.999 euro.

 

Bovendien werd op de EICMA duidelijk dat er heel veel accessoires verkrijgbaar worden. Zo is er een driedelige kofferset van 90 liter beschikbaar. Deze geïntegreerde kofferset is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe V-Strom.  Om het comfort te verhogen kan de V-Strom 1000 ABS bovendien uitrust worden met een verhoogd windscherm, handvatverwarming, handkappen, LED mistlampen, een verhoogd of verlaagd zadel, carterbeschermplaat, tanktas en vele andere accessoires.

 

De 2014 Suzuki V-Strom 1000 ABS zal in januari leverbaar worden in rood, zwart, wit en een soort woestijnzandachtige kleur, genaamd desert khaki.

Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Laatste Artikelen

Gerelateerde artikelen