Prijskaartje V-Strom 1000 ABS bekend

Doordat Suzuki de nieuwe V-Strom 1000 ABS al voor de EICMA gepresenteerd had, stond de Japanse fabrikant niet in de beursschijnwerpers. Maar dat wil niet zeggen dat ze geen nieuws hadden, want in Milaan werd wel de prijs van de nieuwe V-Strom bekend gemaakt: 12.999 euro.

 

Bovendien werd op de EICMA duidelijk dat er heel veel accessoires verkrijgbaar worden. Zo is er een driedelige kofferset van 90 liter beschikbaar. Deze geïntegreerde kofferset is speciaal ontwikkeld voor de nieuwe V-Strom.  Om het comfort te verhogen kan de V-Strom 1000 ABS bovendien uitrust worden met een verhoogd windscherm, handvatverwarming, handkappen, LED mistlampen, een verhoogd of verlaagd zadel, carterbeschermplaat, tanktas en vele andere accessoires.

 

De 2014 Suzuki V-Strom 1000 ABS zal in januari leverbaar worden in rood, zwart, wit en een soort woestijnzandachtige kleur, genaamd desert khaki.

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73, Promotor en Classic & Retro. Redacteuren Ad van de Wiel, Jan Kruithof, Eddie de Vries, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?