vrijdag 29 maart 2024

Primeur op Noordelijke Motorbeurs!

De Noordelijke Motorbeurs in Groningen mag zich verheugen op een heuse primeur dit jaar. Electric Motorcycles Nederland heeft het namelijk voor elkaar gekregen om het Amerikaanse merk Brammo naar ons land te krijgen en daarmee zijn we twee serieuze elektrische modellen rijker. De Empulse maakt z’n opwachting in Groningen, andere modellen volgen later.

Marchel Bulthuis, directeur van Electric Motorcycles Nederland is met recht trots. “Brammo is in Amerika één van de grootste leveranciers van elektrische motorfietsen. Dit jaar maakt het merk de overstap naar Europa.” Bulthuis heeft de hoop om in de toekomst nog meer elektrische motorfietsen naar Nederland te halen. Voorlopig ligt de focus echter op Brammo.

Het dealernetwerk wordt binnenkort bekend gemaakt.

Meer informatie over de Noordelijke Motorbeurs is te vinden op www.denoordelijkemotorbeurs.nl. Uiteraard is de Empulse ook te zien op de MOTORbeurs Utrecht. Komt dat zien. 

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen