Primeur op MOTORbeurs

MOTORbeurs Utrecht, van 24 tot en met 27 februari in de Jaarbeurs, heeft de primeur voor Nederland met de CR&S DUU. Importeur MotoPort Hengelo zal in Utrecht zelfs met 2 DUU’s op de beurs staan. Vanaf maart worden de eerste DUU’s uitgeleverd en is bij MotoPort Hengelo een demo beschikbaar. Wie een DUU wil, moet geduld hebben. Wereldwijd zijn er ondertussen al bijna 200 stuks verkocht. De fabriek zet op dit moment alle zeilen bij om aan de verwachte levertijden te kunnen voldoen maar dat lukt niet echt.

Motoport Hengelo – stand 12. C068

MotorNL Nieuwsbrief

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief of aanbiedingen en blijf iedere week op de hoogte van al het nieuws, motortests, leuke routes of aanbiedingen.


Hierbij geef ik toestemming om me via email, met de informatie die ik in dit formulier opgegeven heb, nieuwsbrieven te sturen.

Uitschrijven kan op elk moment, onder iedere nieuwsbrief staat onderaan een link om uit te schrijven. We hebben je privacy hoog in het vaandel, onze privacy policy is op de website te lezen. Als je dit formulier instuurt, dan ga je akkoord met de voorwaarden genoemd in de privacy policy.


Over de auteur

De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Nick Enghardt, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Misschien vind je dit ook interessant?