zondag 19 mei 2024

Proefrijden tijdens Suzuki Ride Out Roadshow

Suzuki maakt het nu wel heel gemakkelijk om een proefrit te maken op een droommotor tijdens de Ride Out Roadshow. Bij de unieke evenementen, gehouden bij Suzuki-dealers in heel Nederland, kunnen geïnteresseerden gratis en vrijblijvend een proefrit maken op een Suzuki motorfiets naar keuze. Bijna alle modellen zijn beschikbaar, waaronder die uit de V-Strom-, Supersport- en GSX-range. Inschrijven voor de Suzuki Ride Out Roadshow is mogelijk vanaf gisteren – 14 maart 2024 – via www.suzuki.nl/roadshow.

Tijdens de Suzuki Ride Out Roadshow krijgen zowel beginnende als ervaren motorrijders de kans om op een toegankelijke manier kennis te maken met het uitgebreide aanbod van Suzuki. Er zijn maar liefst 14 modellen van Suzuki beschikbaar om uit te proberen tijdens dit unieke proefevenement.

De V-Strom-familie, waaronder de populaire V-Strom 650 en de veelzijdige nieuwe V-Strom 800 en V-Strom 1050, is aanwezig en klaar voor een avontuurlijke rit. Ook de GSX-range van Suzuki is vertegenwoordigd, met onder andere de sportieve en zeer geliefde GSX-8S en GSX-8R, de krachtige GSX-S950 en GSX-S1000, de sport-tour versie GSX-S1000GT en de allereerste crossover van Suzuki: de GSX-S1000GX. Bovendien is het zelfs mogelijk om te rijden op het absolute topmodel van Suzuki: de legendarische Hayabusa.

De Suzuki Ride Out Roadshow vindt wekelijks plaats vanaf 1 april 2024 op verschillende locaties door heel Nederland. Voor meer informatie check www.suzuki.nl/roadshow.

Redactie
Redactie
De redactie van Motor.nl bestaat uit alle redactieleden van MOTO73 en Promotor. Redacteuren Marien Cahuzak, Jan Kruithof, Maikel Sneek en diverse freelancers zijn dagelijks actief voor Motor.nl.

Stay tuned

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis nooit het laatste nieuws! Onze nieuwsbrief wordt iedere week op dinsdag (bij veel nieuws) en donderdag verstuurd.


Gerelateerde artikelen